Ελληνικά Ελληνικά English English 简体中文 简体中文

Ποιο είναι το «σωστό» σχήμα για τα νύχια σου;

Όσον αφορά το μανικιούρ, η επιλογή του σωστού σχήματος για τα νύχια, είναι πολύ σημαντική. Τα διαφορετικά σχήματα έχουν να κάνουν με τα χαρακτηριστικά των χεριών σου και με την αίσθηση που εσύ θέλεις να δώσεις σε αυτά.

Ποιο είναι λοιπόν το «σωστό» σχήμα για τα δικά σου νύχια;

Το οβάλ σχήμα νυχιών είναι μια κλασική επιλογή που ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα χεριών. Διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και ελαφρώς πιο μακρύ κέντρο, δημιουργώντας μια χαριτωμένη και θηλυκή εμφάνιση. Τα οβάλ νύχια βοηθούν τα δάχτυλα να φαίνονται μακρύτερα και μπορούν να προσφέρουν μια ψευδαίσθηση λεπτών χεριών. Εάν έχεις φαρδύτερη βάση νυχιών ή πιο κοντά δάχτυλα, το οβάλ σχήμα μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των αναλογιών.

Τα τετράγωνα νύχια προσφέρουν μια καθαρή, μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αυτό το σχήμα διαθέτει ίσιες άκρες και αιχμηρές γωνίες, δημιουργώντας μια τολμηρή και δυνατή εμφάνιση. Τα τετράγωνα νύχια λειτουργούν καλύτερα στις γυναίκες που έχουν μακρόστενη βάση νυχιών, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία της ψευδαίσθησης των φαρδύτερων δακτύλων. Αν λοιπόν έχεις πιο κοντή βάση νυχιών, τα τετράγωνα νύχια μπορεί να τονίσουν το πλάτος τους, επομένως είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα ελαφρώς πιο απαλό τετράγωνο σχήμα.

Τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο χαρακτηρίζονται από λεπτές, κωνικές πλευρές που καταλήγουν σε στρογγυλεμένο άκρο. Αυτό το σχήμα είναι κομψό και μακραίνει οπτικά τα δάχτυλα. Το σχήμα αμύγδαλο ταιριάζει σε όσες έχουν πιο κοντά νύχια ή πιο φαρδιά δάχτυλα, καθώς δημιουργεί μια ψευδαίσθηση μήκους και λεπτότητας. Ωστόσο, να έχεις κατά νου ότι η μυτερή άκρη των νυχιών στο αμύγδαλο μπορεί να είναι πιο επιρρεπής στο σπάσιμο, επομένως η σωστή συντήρηση είναι απαραίτητη.

Το σχήμα μπαλαρίνα είναι μια μοντέρνα επιλογή. Συνδυάζει μια τετράγωνη άκρη με κωνικές πλευρές, που μοιάζει με το σχήμα ενός παπουτσιού πουέντ της μπαλαρίνας. Τα νύχια μπαλαρίνα προσφέρουν ένα μοναδικό μείγμα τόλμης και κομψότητας. Αυτό το σχήμα ταιριάζει καλύτερα σε όσες έχουν μακρύτερα νύχια και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης λεπτών και θηλυκών χεριών. Είτε επιλέξεις οβάλ, τετράγωνο, αμύγδαλο ή μπαλαρίνα, το θέμα είναι σε κάθε σου επιλογή να απεικονίζεται το προσωπικό σου στυλ!

Ελληνικά Ελληνικά English English 简体中文 简体中文

Κάντε εγγραφή στο Newletter και κερδίστε
15% έκπτωση στο 1ο ραντεβού
και πολλές ακόμα προσφορές!!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο